Om Strømmen Bilradio: Din Destinasjon for Kvalitetslyd

Siden vår oppstart i 1990, har Strømmen Bilradio AS satt standarden for ypperlig kvalitet innen bilstereo og hjemme hi-fi. Vi er stolte av å samarbeide med topp produsenter for å bringe deg det ypperste innen lydteknologi og sikkerhetsutstyr for biler. Gjennom årene har vårt engasjement for kvalitet og innovasjon sikret oss tilliten til mange fornøyde kunder.

Beliggende strategisk på Strømsveien 13, bare 300 meter fra det pulserende Strømmen Storsenter og i retning mot Oslo, byr vårt showroom på imponerende 400 kvadratmeter fylt med et bredt spekter av produkter. Fra state-of-the-art bilstereo, høyttalere og multimedia systemer, til avanserte navigasjonssystemer, bilalarmer og mye mer – du vil finne alt du trenger for en beriket kjøreopplevelse.

Vårt team består av dedikerte eksperter som er lidenskapelig opptatt av bilstereo, hi-fi, og bilalarmer. Med en kombinasjon av dyptgående entusiasme og solid formell erfaring fra bransjen, er vi her for å veilede deg gjennom ditt kjøp, sikre at du finner produkter som reflekterer dine individuelle behov og ønsker. Vi har også nøye utvalgte komplette anlegg, hvor hver komponent er skreddersydd for å fungere harmonisk sammen.

Ved å velge Strømmen Bilradio AS, garanterer vi deg markedets beste priser med vår unike prisgaranti. For oss handler det ikke bare om å selge; det handler om å bygge tillit og varige forhold. Vår dedikasjon til enestående kundeservice og nøye oppfølging sikrer at hver interaksjon du har med oss er både givende og minneverdig. Vi streber etter at hver gang du besøker oss, kjører du bort med et bredt smil.

Som en ekstra bonus, tilbyr vi gratis befaring på din bil, samt praktisk montering rett på stedet. Velkommen til Strømmen Bilradio AS – hvor kvalitet møter lidenskap.