Betingelser

1. Generelt
Når du handler hos Strømmen Bilradio, kan du føle deg trygg på å få topp service og veiledning. Besøk oss på Strømsveien 13, 1465 Strømmen, eller handle i vår nettbutikk.

2. Betalingsalternativer

 • Kredittkort: Vi aksepterer VISA og Mastercard. Betalingsbeløpet reserveres på kortet ditt inntil vi sender bestillingen.
 • Faktura med NETS Easy: Dette alternativet krever at du er over 18 år, har et norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge (ikke postboks). En kredittsjekk utføres av Arvato Finance AS ved valg av denne betalingsmetoden. Les mer om vilkårene for faktura og delbetaling her.

Alle prisene inkluderer MVA. Personer under 18 år trenger en godkjenning fra en foresatt for å handle hos oss.

3. Trygg betaling

Vi samarbeider med NETS Easy for betalingstransaksjoner. Alle overføringer er sikret med SSL-kryptering og 3D Secure fra VISA og Mastercard.

4. Forbehold

Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer i priser og produkter. Hvis en vare er utsolgt, kontakter vi deg med alternative forslag. Uautoriserte bestillinger vil bli anmeldt.

5. Reklamasjonsrett Dersom varen har en feil, har du reklamasjonsrett i 2 år. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.  Kontakt oss på ordre@strommen-bilradio.no for reklamasjonsprosedyrer.

6. Angrerett, bytte og retur Du har angrerett i 14 dager etter mottak. Ved retur, vennligst bruk det medfølgende returskjemaet og den ferdigutfylte returlappen. Viktig: Hvis du bruker en annen returmetode enn den anbefalte, eller ikke benytter den medfølgende returlappen, er du ansvarlig for returkostnadene.

Ved retur: Hvis du mottok en gave ved kjøpet, må denne også returneres sammen med hovedvaren.

Vær oppmerksom på: Noen varer kan av hygienegrunner ikke returneres. Dette inkluderer produkter som øredobber, strømpebukser og undertøy.

Bytte av varer:

Ønsker du å bytte en vare?

 1. Kontakt oss via e-post på ordre@strommen-bilradio.no.
 2. Vi sender deg et returskjema. Fyll dette ut og send det tilbake sammen med varen.
 3. Ved feil på vår side, sender vi deg en returlapp. Fest denne synlig på pakken.

Merk: Vi tar kun imot uåpnede varer.

Du står ansvarlig for varens sikkerhet til den er i våre hender. For din trygghet, benytt vedlagte returlapp ved retur. Velger du en annen returmetode, bør du velge sporingsmulighet for å sikre varens levering.

Tilbakebetaling:

 1. Bekreftelse ved retur: Når vi mottar din retur, vil du få en bekreftelse på e-post.
 2. Refusjonsfrist: Har du hevet hele kjøpet, vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 dager fra vi mottar returen.
 3. Metode for tilbakebetaling:
  • Kortbetaling: Pengene overføres til det betalingskortet du benyttet ved bestilling. Transaksjonen håndteres av NETS Easy, og du kan forvente en ventetid på 4-10 dager før beløpet er tilbake på ditt betalingskort.
  • Faktura: Dersom du har handlet med faktura og returnerer hele eller deler av din ordre, trekk fra verdien av de returnerte varene før du betaler fakturaen for å unngå purregebyr. Når vi mottar din retur, vil vi oppdatere fakturaen din. Har du allerede betalt, vil Arvato kontakte deg for kontonummer slik at du får tilbakebetalt beløpet.

 

7. Tilbakebetaling

Ved retur refunderer vi varens verdi innen 14 dager. Tilbakebetalingen utføres via den opprinnelige betalingsmetoden.

8. Nyhetsbrev og SMS-tilbud

Som medlem av Stereoklubben får du e-poster med spennende kampanjer og produktnyheter. Ønsker du å avmelde deg, bruk linken i e-posten eller kontakt oss. Registrerte telefonnumre kan også motta eksklusive SMS-tilbud.

For fullstendige vilkår og betingelser, vennligst besøk vår hjemmeside eller kontakt oss direkte på ordre@strommen-bilradio.no.