0

Frakt og levering

Alle ordrer sendes primært med Posten Norge (Service Pakke). Andre tilbydere som Bring eller Postnord Logistics velges etter bestemmelse på varens størrelse og vekt. Etter registrert ordre mottar du en ordrebekreftelse på e-post, når varen sendes fra oss får du tilsendt et sporingsnummer/sporingslink. Når varen er klar for utlevering ved ditt nærmeste postkontor/Post i Butikk eller Postnord MyPack utleveringssted, vil du få en  sms med hentekode.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. 

 


Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil, du belastes med et gebyr på 250kr i tilleg til frakten.

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.