0

Betingelser

KJØPSBETINGELSER

Strømmen Bilradio har som mål å gi den beste servicen til våre kunder. Når du handler hos oss, skal du være trygg på at du får den beste veiledningen og en trygg handel. Du har muligheten til å handle i vår nettbutikk, eller komme innom vår butikk i strømsveien 13, 1465 Strømmen.

Strømmen Bilradio AS tilbyr betaling med DIBS Checkout, VISA, Mastercard eller faktura.

Betaling

Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK inkl. mva. 
Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss.

 

 

Vi bruker DIBS Easy som samarbeidsparter på betaling. Du som kunde kan enkelt velge mellom kort og fakturabetaling og har også muligheten til å delbetale etter kjøpet. Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss er det 100% trygt å handle.


Du får to betalingsalternativer når du handler hos oss:

Betaling med Visa / Mastercard

Når du betaler med kort reserveres beløpet på ditt betalingskort frem til bestillingen din sendes fra oss. 

 

DIBS Easy faktura

Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge faktura samtykker du i at Arvato Finance AS innhenter kredittopplysninger om deg. Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post. Mulighet for betaling med faktura er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom du oppgir feil epostadresse og ikke mottar faktura på mail, er du selv ansvarlig for å dekke eventuelle gebyrer som oppstår av denne feilen.

Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. 

Les mer om vilkår for faktura og delbetaling her! 

Forbehold

 

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, pris og produkt endringer. 

Vi reserverer oss mot å være utsolgt og forbeholder oss retten til løpende å gjøre produktendringer og forbedringer. Skulle noen av varene du har bestilt være utsolgt eller utgått, tar vi kontakt, og kan tilby en likeverdig erstatningsvare i stedet. 

Bestillinger som gjøres i annen persons navn uten dennes godkjennelse, eller som på annen måte påfører Strømmen Bilradio økonomisk eller annen skade, vil bli politianmeldt. For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år, eller ha godkjennelse fra foresatt (foresatt kan sende godkjenning til ordre@strommen-bilradio.no)

 

Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil. 

Ved reklamasjon sender du mail til oss på ordre@strommen-bilradio.no slik at vi kan sende deg reklamasjonsskjema. Vi dekker returkostnadene ved reklamasjoner.
 

Angrerett, bytte og retur

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. Angreretten gjelder selv om varene er på salg. Vedlagt alle bestillinger følger returskjema og info om angrerett elektronisk. Returskjema må benyttes. Ved retur må varen være ubrukt, merkelappene må være på og varen sendes i retur i sin originale emballasje. 

Ved retur fyller du ut slippen nederst på kvitteringen som var vedlagt din bestilling og returnerer sammen med varen(e). Vedlagt din bestilling finner du en ferdig utfylt returlapp som du fester godt synlig utenpå returpakken. Lever returpakken til nærmeste Posten/Bring utleveringssted. Merk at pakken ikke kan sendes med Postnord eller andre transporterer eller legges i postkasse.

Du blir ikke belastet for porto ved reklamasjoner. Du får en bekreftelse på mail så fort vi har behandlet din retur. Vi gjør oppmerksom på at behandling av retur kan ta opptil 14 dager.

 

NB! Dersom du velger en annen forendelsesmetode og/eller ikke bruker vedlagte returlapp, må du selv dekke hele returkostnaden.

Dersom det følger med gave på kjøpet, må gave returneres sammen med varen ved eventuell retur.

Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerksom på at øredobber, strømpebukser, undertøy o.l ikke kan returneres/byttes.


Bytte 

Dersom du ønsker å bytte en vare kjøpt hos oss, kontakt oss pr. email på ordre@strommen-bilradio.no. Du vil få tilsendt et returskjema som fylles ut og returneres sammen med varen til oss. Hvis det er en feil fra oss sender vi deg en retur lapp som du fester godt synlig utenpå pakken. 

Kun uåpnede varer tas i retur.

Du er ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Med dette betyr det at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. Dermed anbefaler vi å bruke vedlagte returlapp ved returer. Dersom du velger å sende pakken med annen forsendelsesmetode, anbefaler vi å sende med sporing slik at du er forsikret.

Tilbakebetaling

Når vi mottar din retur mottar du bekreftelse fra oss på mail. Hvis du hever hele kjøpet vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 dager fra vi mottar din retur. 

Ved kortbetaling vil pengene overføres til betalingskortet du benyttet når du la inn bestillingen. Transaksjonen skjer gjennom DIBS Easy, og du kan forvente at det tar mellom 4-10 dager før pengene er tilbake på ditt betalingskort.

Dersom du har benyttet faktura og leverer tilbake hele, eller deler av din ordre ber vi deg trekke fra varene du sender tilbake før du betaler din faktura for å slippe purregebyr. Vi oppdaterer fakturaen din med det samme vi mottar din retur. Har du allerede betalt fakturaen din, vil Arvato kontakte deg for kontonummer slik at du får tilbakebetalt pengene.