Velkommen til vår nettbutikk

GARMIN dēzlCam™ LMT-D

Bli den første som omtaler dette produktet

Lagerstatus På lager

kr 4 799,00
ELLER

Produkt informasjon

6-inch GPS truck navigator with built-in dash cam

DELENUMMER: 010-01457-10

GARMIN dēzlCam™ LMT-D

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Zoom ut
Forstørre

Flere visninger

Detaljer

Vår første navigator for lastebil med innebygd dashbordkamera

Bli kjent med din nye lastebilnavigatør. Fungerer også som et ekstra sett med øyne på veien.

Du satser levebrødet ditt hver gang du legger ut på veien. Derfor trenger du mer enn navigasjonsveiledning. dēzlCam LMT-D har innebygd dashbordkamera og tar opp og lagrer opptak av eventuelle kollisjoner. Dette kan utgjøre en stor forskjell når det skal avgjøres skyldig part. Den magnetisk braketten gjør at du enkelt kan feste eller fjerne dēzlCam fra lastebilen din. Det justerbare, dreibare objektivet gir optimal oversikt over veien uansett om det er festet til frontruten eller dashbordet. Det har også en stor 6 tommers glasskjerm med berøringsbaserte zoomkontroller. dēzlCam er rett og slett uunnværlig utstyr for lastebilsjåfører.

Innebygd dashbordkamera

dēzlCam tar automatisk opp kontinuerlig HD-video med en gang du begynner å kjøre7. Skulle det skje en kollisjon, lagrer hendelsessensoren (G-sensor) automatisk opptaket ved sammenstøt. Du kan også lagre opptak manuelt ved hjelp av et tastetrykk. Enheten kan enkelt tas ut av den magnetiske braketten, slik at du kan ta nærbilder av kollisjonsskader med stillbildefunksjonen. Valgfritt GPS-overlegg gir posisjon, hastighet, dato og klokkeslett, slik at du kan nøyaktig registrere når og hvor det har skjedd en ulykke. Det følger med et microSD™-kort på 8 GB. Spill av video direkte på den store 6,0 tommers skjermen på dēzlCam.

Nyttige veivarsler

dēzlCam har detaljerte kart over Europa som også inkluderer lastebilrelaterte begrensninger – som brohøyder, skarpe svinger, vektbegrensninger med mer – og relatert informasjon for de fleste hovedveiene og motorveiene.

Tilpasset lastebilruting

Du trenger bare å angi kjøretøyets profilinformasjon (kan tilpasses etter høyde, vekt, lengde, bredde og farlige materialer) for å finne lastebilruter som passer til lastebilens størrelse og vekt6. Du kan enkelt bytte tilhengerstørrelser ved å trykke på en knapp. Med den innebygde turplanleggeren kan du opprette ruter med flere stopp og planlegge og lagre fremtidige turer.

Enkel ruteforming

Når du foretrekker å kjøre via bestemte gater eller gjennom bestemte byer, kan du enkelt endre ruten din med dēzlCam. Med Enkel ruteforming kan du legge til ett eller flere punkter på ruten du ser på skjermen. dēzlCam omberegner deretter kjøreturen for deg.

Finn punkter av interesse for lastebiler

Trenger du hjelp til å finne destinasjoner? Finn POI-er som er nyttige for lastebilsjåfører, inkludert bensinstasjoner, vektstasjoner, motorveitjenester, parkering, overnatting med mer.

Håndfri navigasjon

Synkroniser en Bluetooth®-kompatibel enhet3, for eksempel en smarttelefon, med dēzlCam for å kunne ringe håndfritt med den integrerte mikrofonen og høyttaleren. Du kan også parkoble dēzlCam med Bluetooth-kompatible hodetelefoner (selges separat) for å ringe og motta anrop – og til og med gjennomføre telefonkonferanser. dēzlCam er utstyrt med taleaktivert navigasjon, slik at du kan holde hendene på rattet. Bare snakk til dēzlCam, så svarer den.

Digital Traffic – den beste trafikkløsningen vår

Digital Traffic er den beste trafikkløsningen fra Garmin. Digital Traffic er rask og gratis2 – uten distraherende reklame og abonnementsavgifter i hele enhetens levetid. Digital Traffic mottar trafikkoppdateringer så ofte som hvert 30. sekund. Når du er på veien, kan du spare minutter eller timer på å få noen sekunders varsel. Digital Traffic forteller deg hvor mange minutters forsinkelse det er og om det finnes mulige omkjøringer. Den kan også bekrefte om du er på den raskeste ruten. Digital Traffic har et større dekningsområde for å få med motorveier, riksveier og sekundærveier – faktisk opptil tre ganger så stor dekning over sideveier.  I tillegg til trafikkinformasjon mottar dēzlCam gratis HD-vær, inkludert gjeldende temperatur og 6-dagers varsler (krever kanskje en gratis programvareoppdatering).

Kom deg enkelt gjennom kompliserte veikryss

dēzlCam har aktiv kjørefeltveiledning (ALG). ALG bruker talemeldinger og piler i sterke farger for å vise riktig kjørefelt for ruten. Talemeldingene forteller deg også hvilke kjørefelt du bør ligge i langs ruten. photoReal-veikryssvisning viser avkjøringer slik de ser ut i virkeligheten, i farger og med gode detaljer. Bird’s Eye-veikryssvisning gir et detaljert bilde av veikryss i fugleperspektiv.

Taleveiledning ved hjelp av gjenkjennelige landemerker

dēzlCam viser vei med en 6,0-tommers glasskjerm som er godt synlig fra hele førerhuset. Ekstra lydsterke høyttalere gir detaljerte taleveiledning, som er enkel å høre selv over veistøy.

Taleanvisninger fra Garmin Real Directions™ veileder deg slik en venn ville gjort, ved hjelp av gjenkjennelige landemerker, bygninger og trafikklys, i stedet for gateskilt som er vanskelig å se eller ikke finnes. Navigasjonsskjermbildet nedenfor etterfølges av en talemelding som ber deg om å svinge til høyre etter trafikklyset.

Smartphone Link-kompatibel

Smartphone Link4 er en gratis mobilapp som kobler dēzlCam til iPhone®- eller Android™-smarttelefoner. Når dēzlCam er parkoblet, kan du bruke telefonens eksisterende dataabonnement for å dele informasjon.

Med Smartphone Link får du også tilgang til Garmin Live-tjenester5, som gir deg nyttig informasjon i sanntid, for eksempel værmeldinger eller trafikk uten ekstra kostnader eller som abonnement. Du kan kjøpe oppgradert innhold, for eksempel avanserte værradardata og bilder fra trafikkameraer, i programmet.

Kompatibel med trådløst ryggekamera

Legg til Garmin BC™ 30 trådløst ryggekamera (selges separat), slik at du enkelt kan se hva som befinner seg bak lastebilen når du rygger. Når den er parkoblet, viser dēzlCam overført video på den lyssterke skjermen på 6,0 tommer. Koble til kontinuerlig strøm ved behov, og veksle enkelt mellom kameramodus og navigasjonsmodus. Installasjonen bør foretas av fagfolk.

Lenger fremme

Med funksjonen Lenger fremme finner du enkelt steder uten å forlate kartet. Mens du kjører langs ruten, gir funksjonen Lenger fremme deg stadig informasjon om tjenester i nærheten, blant annet restauranter, bensinstasjoner og minibanker. Og det beste av alt er at Lenger fremme kan tilpasses slik at du alltid vet hvor favorittstedene dine er langs veien.

Mer informasjon om veien

Navigasjonsskjermbildet viser hastighet, gjeldende fartsgrense, veien du kjører, og forventet ankomsttid. Fartsgrenser for lastebiler vises hvis de er annerledes enn den skiltede fartsgrensen for biler. dēzlCam gir informasjon om avstandsskilt. Klokken på enheten endrer automatisk tidssone og har også tider for soloppgang og solnedgang. dēzlCam varsler deg også om delstats- og landegrenser og anslår ankomsttiden.

Millioner av nye og populære steder

Databasen vår over interessepunkter inneholder nå ekstra søkeinformasjon fra Foursquare®. Foursquare gir deg flere millioner nye og populære restauranter, butikker, tjenester med mer i området ditt.

Inkluderer livstidskartoppdateringer

dēzlCam LMT-D leveres med forhåndslastede kart over Europa. Med gratis livstidskartoppdateringer1 får du alltid de mest oppdaterte kartene, interessepunktene og navigasjonsopplysningene som er tilgjengelige. Du kan laste ned nye kart gjennom hele levetiden til GPS-enheten uten ekstra kostnader.

1Vilkår for livstidskart 2Vilkår for livstidstrafikk 3Krever en Bluetooth®-aktivert smarttelefon (selges separat) 4Det kan påløpe kostnader for brukerens dataabonnement. Ta kontakt med mobiloperatøren for å få mer informasjon om dataabonnementets priser for data og roaming. 5Ikke tilgjengelig i alle områder. Krever oppgradert abonnement. 6Ikke tilgjengelig i alle områder. Selv om du angir lastebilens profilegenskaper, er det ingen garanti for at det tas hensyn til lastebilens egenskaper i alle ruteforslagene. Ta alltid hensyn til alle oppsatte veiskilt og veiforhold. 7Merknad: I enkelte land kan det betraktes som en krenkelse av privatlivets fred å ta eller vise frem bilder eller videoer av personer eller deres kjøretøy ved hjelp av dette produktet. Det er ditt ansvar å kjenne til og rette deg etter gjeldende lover og regler for personvern i landet ditt. Opptaksfunksjonen kan deaktiveres i enhetsinnstillingene.

Bluetooth® er et registrert varemerke for Bluetooth SIG, Inc. iPhone® er et registrert varemerke for Apple, Inc. Android™ er et registrert varemerke for Google Inc. Foursquare® er et registrert varemerke for Foursquare Labs, Inc.

Spesifikasjon

Skjerm størrelse 6"