Velkommen til vår nettbutikk

Camper 660LMT-D Med Trådløs Kamera

Bli den første som omtaler dette produktet

Lagerstatus På lager

kr 4 299,00
ELLER

Produkt informasjon

Deler Nummer : 010-01535-02

Camper 660LMT-D Med Trådløs Kamera

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Zoom ut
Forstørre

Flere visninger

Detaljer

Sivilisasjon på forespørsel

Camper 660LMT-D, er en praktisk og hjelpsom guide som lar deg nyte friheten på landeveien. Camper 660LMT-D har en lesevennlig, kapasitiv 6-tommers glasskjerm som enkelt får plass i bilen eller bobilen din. Enheten veileder deg gjennom ruter som er tilpasset størrelsen og vekten på bobiler og campingvogner¹ samt veiadvarsler og en katalog over campingplasser. 660LMT-D er en ny modell i serien for bobiler og campingvogner, og den kan tilby enkel ruteforming, stigningsprofilinformasjon og millioner av nye populære steder via Foursquare®.

Ny profil for campingvognruting

Camper 660 LMT-D er utviklet for å gjøre det enklere å navigere med bobiler, campingbiler og campingvogner. Den leveres forhåndslastet med detaljerte kart over Europa, inkludert informasjon om veibegrensninger som brohøyder samt relaterte data for de fleste hovedveier og motorveier. Tast inn målene for bobilen eller campingvognen din, så bruker Camper 660LMT-D bobilprofilen¹ din for å finne den mest effektive ruten gjennom Europa. Ruten baseres på høyden, vekten, lengden og bredden på kjøretøyet ditt.

Ruteadvarsler og stigningsprofil

Camper 660 LMT-D er forhåndslastet med detaljerte kart over Europa som inkluderer bobilrelaterte begrensninger som brohøyder og skarpe svinger samt relatert informasjon for de fleste hovedveier og motorveier. Du vil også se og høre disse nyttige advarslene, som kan hjelpe deg med å forberede deg på potensielt farlige situasjoner.

Camper 660LMT-D har et nyttig kartverktøy som viser informasjon på enhetsskjermen om kommende stigninger på ruten din. Du kan trykke på stigningsinformasjonen for å utvide visningen av stigningsprofilen for å se gjeldende og kommende stigninger i større detalj. Dette gjør at du kan forberede deg på mulige bratte partier på ruten din.

Katalog over mer enn 9 000 campingplasser

Camper 660LMT-D inneholder ACSIs katalog over campingplasser. Denne omfattende katalogen over campingplasser inneholder mer enn 9 000 campingplasser i Europa – med detaljert informasjon om priser, åpningstider med mer. Du kan søke i ACSIs katalog over campingplasser etter ulike fasiliteter – for eksempel om dyr er tillatt, butikker på campingplassen, tilkobling til elektrisitet – slik at du enkelt finner det du vil ha mens du er på reise.

Enkelt ruteforming og naturskjønn ruting

Når du foretrekker å kjøre via bestemte gater eller gjennom bestemte byer, kan du enkelt endre ruten din med enkel ruteforming. Bare legg til et punkt på ruten din på skjermen, så ser du hvor mye tid som blir lagt til.

Camper 660 LMT-D gjør reisen til en belønning i seg selv. Med den alternative innstillingen for naturskjønne ruter kan du oppdage mer utenfor allfarvei. Du kan enkelt forhåndsvise den naturskjønne ruten i menyen – nyt deretter friheten på landeveien.

Håndfrie funksjoner

Camper 660LMT-D tilbyr praktisk stemmeaktivert navigasjon. Når du snakker, svarer enheten på kommandoene dine. Du kan holde hendene på rattet. Du kan også velge å navigere ved hjelp av grensesnittet for berøringsskjerm. Synkroniser en Bluetooth®-aktivert telefon, for eksempel en smarttelefon, med Camper 660LMT-D for å få håndfri telefonbruk ved hjelp av den integrerte mikrofonen og høyttaleren. Du kan plassere telefonen trygt i hanskerommet, lommen eller vesken, og fortsatt ha muligheten til å foreta og motta anrop.

Fartsgrenser for bobil og campingvogn

Camper 660 LMT-D sørger for at du alltid har oversikt over fartsgrensen for bobilen eller campingvognen – denne fartsgrensen avviker ofte fra grensen for vanlige biler. Bestemte fartsgrenser og beregnede ankomsttider vises på en oversiktlig måte, slik at du kan gå en mer avslappet tur.

Mer oversiktlig informasjon

Med Camper 660LMT-D vises kartet alltid på skjermen, og tilleggsinformasjon vises ved siden av. Du får en oversiktlig visning av det gjeldende gatenavnet. Den viser også varsler for skolesoner. Uansett hvor du befinner deg, vil du alltid vite hva som er i nærheten. Funksjonen Lenger fremme viser en kontinuerlig strøm av steder i nærheten, inkludert restauranter, butikker, sykehus og bensinstasjoner som vises ved kjørekartet og oppdateres etter hvert som du beveger deg langs ruten.

Enklere Garmin-navigasjon

Camper 660LMT-D har en database med forhåndslastede interessepunkter som nå inkluderer millioner av nye og populære steder takket være Foursquare. Du kan enkelt finne restauranter, butikker, severdigheter og annet langs ruten.

Camper 660LMT-D leveres med Garmin Real Directions™, en funksjon som forbedrer konseptet med oppleste kjøreanvisninger. Den gir deg kjøreanvisninger som er enkle å forstå, og veileder deg som en venn ved hjelp av gjenkjennelige landemerker, bygninger og trafikklys. Når du navigerer, hører du for eksempel anvisninger som "Snu til høyre etter apoteket". Du trenger ikke å stresse med å lese gatenavn. Garmin Real Voice™ er tilpasset taleteknologi som høres mer ut som en naturlig, vennlig stemme. Funksjonene Garmin Real Directions og Garmin Real Voice er bare tilgjengelige med GPS-navigasjonsenheter.

Kom deg enkelt gjennom kompliserte veikryss

Camper 660LMT-D har aktiv kjørefeltveiledning (ALG). ALG bruker talemeldinger og piler med sterke farger til å vise det riktige kjørefeltet for ruten din. photoReal-veikryssvisning viser avkjøringer slik de ser ut i virkeligheten, i farger og med gode detaljer. Bird’s Eye-veikryssvisning gir et detaljert bilde av veikryss i fugleperspektiv.

BC™ 30 trådløst ryggekamera

Forenkle ryggingen med et BC 30 trådløst ryggekamera. Det gjør at du enkelt kan se bak campingvognen til enhver tid og er uunnværlig når du skal rygge.

Kompatibelt med Smartphone Link-appen

Smartphone Link5 er en gratis mobilapp som kobler Camper 660LMT-D til iPhone®- eller Android™-smarttelefoner. Når den er parkoblet, kan Camper 660LMT-D bruke telefonens eksisterende dataabonnement for å dele informasjon. Med Smartphone Link får du også tilgang til Garmin Live-tjenester, som gir deg nyttig informasjon i sanntid, for eksempel værmeldinger eller trafikkinformasjon i sanntid uten ekstra kostnader eller som abonnement. Du kan kjøpe oppgradert innhold – som avanserte værradardata og bilder fra trafikkameraer – fra appen. Når du bruker Smartphone Link med Camper 660LMT-D, kan du også sjekke inn på Foursquare og få tilgang til mer informasjon om punktet av interesse, inkludert omtaler, prisklasse og åpningstider. Du kan laste ned Smartphone Link for Android™ uten ekstra kostnad fra Google Play-butikken. Du kan laste ned Smartphone Link for iPhone® på iTunes.

Inkluderer livstidskart- og livstidstrafikkoppdateringer

Camper 660LMT-D inneholder gratis kart² og oppdateringer i levetiden til enheten din, slik at rutene gjenspeiler de mest oppdaterte kartene, og oppdatert informasjon for interessepunkter og campingplasser.

Med den medfølgende kombinerte strømkabelen/trafikkmottakeren, tilbyr Camper 660LMT-D kostnadsfri digital trafikkinformasjon³ i levetiden til enheten. Camper 660LMT-D kan hjelpe deg med å unngå trafikkorker og finne de tidsbesparende omkjøringene du trenger for å holde deg i bevegelse.

Enkel enhetsbehandling

Bruk Garmin Express for å holde Camper 660LMT-D oppdatert. Med Garmin Express er det enkelt å oppdatere kart og programvare, overføre favoritter mellom enheter og installere stemmer og kjøretøy uten ekstra kostnad.

¹Ikke tilgjengelige i alle områder. Selv om du angir profilkarakteristikkene til bobilen eller campingvognen, er det ingen garanti for at det blir holdt oversikt over karakteristikkene til kjøretøyet i alle ruteforslagene. Ta alltid hensyn til alle oppsatte veiskilt og veiforhold. ²Vilkår og betingelser for livstidskart ³VIlkår og betingelser for livstidstrafikk 4Krever en Bluetooth-aktivert smarttelefon (selges separat) 5Det kan påløpe kostnader for brukerens dataabonnement. Ta kontakt med mobiloperatøren for å få mer informasjon om mobilabonnementets priser for data og roaming. Kan kreve abonnement. Bluetooth® ordmerket og logoer eies av Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® og Foursquare® logoene er registrerte varemerker for Foursquare Labs, Inc. iPhone er et varemerke for Apple Inc. Android er et varemerke for Google Inc.

Spesifikasjon

Skjerm størrelse 6"