Velkommen til vår nettbutikk

PIONEER DEH-X5900BT

Bli den første som omtaler dette produktet

Lagerstatus På lager

kr 1 390,00
ELLER

Produkt informasjon

CD-tuner med Bluetooth, USB og Spotify

PIONEER DEH-X5900BT

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Zoom ut
Forstørre

Flere visninger

Detaljer

Noen ganger er størrelsen alt.

Det attraktive 1-DIN-designet til DEH-X5900BT har masse plass for den utvidede punktmatriseskjermen, samt et stort hjul og seks forhåndsinnstillingsknapper, så du kan raskt velge dine FM-favorittstasjoner, med mer.

 

DEH-X5900BT CD-tuneren er helt kompatibel med Spotify, både for Free og Premium Spotify-brukere. Bare koble til Apple iOS- eller Android-smarttelefonen og du kan trygt bla gjennom favorittspillelister, album, spor og artister med kontrollene på DEH-X5900BT.

 

Bluetooth-tilkoblingsmulighet muliggjør trygge og praktiske håndsfrie anrop, samt trådløs musikkstrømming fra smarttelefonen. Takket være Pioneers unike Advanced Sound Retriever-teknologi, vil lydkvaliteten være så nær originalen som mulig. Du kan til og med koble til to Bluetooth-telefoner samtidig.

 

DEH-X5900BT er virkelig et førsteklasses bilstereoanlegg. Det leser FLAC-filer og er utstyrt med en 13-bånds grafisk EQ og en integrert 4 x 50 watt MOSFET-forsterker. Takket være tidsjusteringsfunksjonen får du den aller beste lydkvaliteten, uansett hva slags kjøretøy enheten er installert i.

Spesifikasjoner

Advanced Remote Control App (ARC)Pioneers Advanced Remote Control-app (Pioneer ARC) forvandler din kompatible iPhone- eller Android-smarttelefon til en kraftig fjernkontroll med berøringsskjerm, som du gir deg en brukervennlig måte å behandle og tilpasse funksjonene på ditt kompatible Pioneer-bilstereoanlegg.
Skjermbelysningmatch belysningen på skjermen og knappene til bilens interiør med mer enn 210 000 farger og et uendelig antall fargekombinasjoner

Spesifikasjon

CD JA
Effekt 4x50W (MOSFET)
radio JA
DAB Nei
AUX JA
USB JA
SD KORT Nei
iPhone JA
Android JA
Bluetooth JA
Linje ut 3 (Front, bak, subwoofer)
Knappeblelysning Sonebasert RGB-fargetilpasning (210000 farger)
Displaybelysning Nei